Zapraszamy do spędzenia Nocy Ostatkowej na wyśmienitej zabawie w Dworku Binkowski!
Zbliża się Bal Ostatkowy w Binkowski Dworek!
Przygotujcie się na noc pełną świetnej zabawy, pysznego jedzenia i niezapomnianych chwil!
Data: 10-02-2024r
Start: 20.00
DJ do 4 rano, więc taniec bez przerwy!
Na powitanie czeka lampka prosecco z maliną, a potem kulinarne doznania na najwyższym poziomie!
Zupa Rumiany bulion z kołdunami wołowymi i nacią pietruszki
Danie Główne Rolada drobiowa nadziewana szpinakiem i serem dor blue, sos z suszonych pomidorów, puree tymiankowe, warzywa w maśle
Bufet ciepły przez całą noc z kwaśnicą, schabem z grzybami, duszonymi gęsimi pipkami i wieloma innymi pysznościami!
Na zimno czekać będą przysmaki takie jak sushi, śledź bałtycki, bułeczki Bao i wiele innych pyszności!
Na koniec nie zapomnijcie o naszym słodkim bufecie, gdzie czekają pyszne desery i owoce!
Całkowity koszt imprezy to tylko 250 zł za osobę!
Rezerwacje i dodatkowe informacje: Kulińska Magdalena 668 093 134
voucher jest biletem wstępu na imprezę dla 1 osoby
do wykorzsytania wyłącznie w dniu 10.02.2024
Aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie, Serwis wykorzystuje pliki cookies zapisywane w pamięci przeglądarki. Szczegółowe informacje na temat celu ich używania, w tym przetwarzania danych dotyczących aktywności użytkownika oraz personalizacji reklam, oraz możliwość zmian ustawień plików cookies, znajdują się w Polityce prywatności. Klikając AKCEPTUJĘ WSZYSTKIE, wyrażasz zgodę na korzystanie z technologii takich jak cookies i na przetwarzanie przez ZPC "ZŁOTY KŁOS" Sp. J. Wiesława Binkowska, Dorota Binkowska Spółka Jawna, Os. Barwinek 28, 25-113, Kielce Twoich danych osobowych zbieranych w Internecie, takich jak adresy IP i identyfikatory plików cookie, w celach analitycznych i marketingowych (w tym do zautomatyzowanego dopasowania reklam do Twoich zainteresowań, mierzenia ich skuteczności oraz przetwarzania danych użytkownika dla celów analitycznych). Zmiany ustawień plików cookies oraz szczegółowe preferencje dotyczące zgód możesz dokonać w .